>>Mindfulness Zomercursus 2021

Mindfulness Zomercursus 2021

06-05-2021

 "Les Moines Volants",  Matthieu Ricard, moine bouddhiste, photographe et auteur

MINDFULNESS ZOMERCURSUS 

Geen tijd om 8 weken lang een cursus te volgen, maar  wel nieuwsgierig? Dan is de Mindfulness Zomercursus misschien wel iets voor jou! In 4 weken leer je de basis van mindfulness en meditatie en de theorie achter mindfulness. Je maakt kennis met de belangrijkste mindfulness meditaties, we bewegen in aandacht en mediteren met muziek. En we ontsluieren de oeroude geheimen van ons brein om te begrijpen wat de drijfveren zijn van ons doen en laten. Het doel van deze zomercursus is ontspanning, inzicht, rust en bewustzijn. Je hoeft niets mee te nemen en je doet de oefeningen op een manier die voor jou prettig is.  Immers, we trainen de geest en niet het lichaam!

Start                          dinsdag 3 augustus 2021 (o.v.v. voldoende deelnemers en de geldende corona voorschriften)
Tijd                            19.30 – 21.30 uur
Data                          3, 10, 17 en 24 augustus. 
Locatie                      Bewustzijnscentrum Bala, Trompstraat 1 in Huizen
                                 (gratis parkeren op 2 minuten loopafstand van het centrum)
Kosten                      € 125,- (incl. thee, handouts & geluidsbestanden)

 

Corona-richtlijnen
Tijdens de cursus houden we ons aan de geldende corona-richtlijnen. We zitten op veilige afstand van elkaar, ventileren de ruimte en komen niet als we verkoudheidsklachten hebben of als er iemand in je directe omgeving is besmet. 


 

 

AANMELDEN