>>MeeDoen met Mindfulness

MeeDoen met Mindfulness

19-12-2018

 

MeeDoen met Mindfulness
voor de "smalle beurs"

Eigenlijk zou iedereen ooit in zijn leven een cursus mindfulness moeten kunnen volgen. Maar jammergenoeg is dat voor veel mensen niet haalbaar om de eenvoudige reden dat het een kostbare investering is. Vooral als je worstelt met veel stress, piekeren, angst of somberheid,  chronische pijnklachten, dan is deze training een aanrader. Mindfulness lijkt soms wel een wondermiddel - dat is het zeker niet - maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar voor chronische stress en allerlei vervelende psychische en fysieke klachten. En zeg nou zelf, geld zou dan toch eigenlijk geen belemmering mogen zijn!

Voor wie?

De Basiscursus Mindfulness van 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur is bestemd voor inwoners van Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden en Muiderberg), die last hebben van psychische klachten en graag een mindfulness cursus zouden willen doen maar daarvoor niet de financiële middelen hebben. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Je betaalt een eigen bijdrage van € 25,- voor de hele cursus inclusief werkboek .

Meer weten?

Schrijf je dan in voor één van de twee introductieworkshops. Je maakt kennis met de trainer die al je vragen kan beantwoorden én je ervaart alvast een beetje wat zo’n mindfulness cursus nu eigenlijk inhoudt.

Introductieworkshops

maandag 4 en 11 maart 2019 
Tijd : 13.30 15.00 uur
Locatie : Wijkcentrum Uit-Wijk, Schaepmanlaan 10 in Bussum

Startdatum mindfulness cursus

maandag 18 maart 2019
Tijd : 13.30 - 15.30 uur
Locatie : Wijkcentrum Uit-Wijk, Schaepmanlaan 20 in Bussum
Data     : 18 en 25 maart, 1, 8, 29 april, 6, 13, 20 mei 2019

 

 

AANMELDEN